•   Laagste Prijs
  •   Niet Goed, Geld Terug
  •  Gratis Verzending
  •   Voor 21:00 besteld? Vandaag verzonden!

Verzending en levering

Verzending

De levering en de verzending worden verzorgt door airsoftie.nl. Jij hoeft hier als klant niets voor te betalen of te doen. 

Levertijd

Onze gemiddelde levertijd is waarschijnlijk iets langer dan jij gewend bent, namelijk 1 tot 4 weken. De reden hiervoor is dat het meteen vanuit onze leveranciers verzonden wordt. Het voordeel hiervan is dat het ons geld bespaart, waardoor we de producten goedkoper kunnen aanbieden. Naar België kan het iets langer duren.

Producten los verzonden

Bestel je meerdere producten, dan is er een kans dat je onze producten los ontvangt. Dit heeft ook te maken met het feit dat ze meteen vanaf onze leverancier worden verzonden.

Verzending buiten Nederland

In sommige gevallen wordt bij verzending naar het buitenland verzendkosten in rekening gebracht. Verzending naar het buitenland duurt gemiddeld ook 1 tot 4 weken. Houdt er wel rekening mee dat in sommige gevallen de douane pakketten langer vast houdt, waardoor de levertijd langer kan worden.

Let op: Wegens het Coronavirus worden sommige orders pas na 28 februari verzonden. Dit is een indicatie, wij zijn hierin afhankelijk van de besluiten van de Chinese overheid i.v.m. het al dan niet toelaten van arbeid op locatie. Wij hopen op je begrip in deze uitzonderlijke situatie.